Këto gra janë pothuajse 40 vjeçe, por duken sikur janë 20. E 10ta eshte 67

Është relativisht e lehtë për të genjyer per moshen. Pa asnje problem ju mund te dukeni 10, 15, deri në 20 vjet më të reja pa nevojën për operacione ose injeksione silikoni diku. Çdo gjë është arritur me një dietë të mirë dhe stërvitje; thjeshtë. Këto “zonja” kanë një sekret të mbajtur mirë dhe e kanë ndarë atë. Shikoni se si mund të dukeni me stërvitje dhe dieta. e dhjeta është pothuajse 70 vjeçe, ajo quhet Apasra Hongsakula, ishte Miss Universi i pare Thai dhe ende duket më e re se shumë nga garueset e tanishme. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *