Kap të pasmet në video, modelja ka një mesazh të fortë për femrat

Kohët e fundit sikur është zbehur disi koncepti i medeleve “kockë e lëkurë”, pasi në pasarela janë shtuar edhe femrat me përmasa të mëdha. Mirëpo, për femrat ka një sfidë më vetë: celuliti!
Shumë vajza e gra e kanë siklet nga celuliti dhe shpesh preferojnë të vishen me të gjata në mënyrë që celuliti të mos duket. Por, modelja australiane, Jem Wolfie, ka përcjellë përmes një videoje një mesazh të fortë rreth celulitit dhe paragjykimeve. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *