Ja si dukej plaka e Titanikut, ajo ishte gruaja me e bukur ne bote

Në vitin 1997 u lirua një nga filmat më të mëdhenj në historinë e kinemasë, i referohemi filmit të famshëm Titanik. James Cameron ishte përgjegjës për drejtimin e kësaj pune, ku ne të gjithë e dinim historinë e dashurisë midis Jackit, një të riu modes dhe Rose, bijë e një biznesmeni kryesor në Shtetet e Bashkuara. Ne mengjesin e hershem të 15 prillit 1912; Kjo anije e madhe u godit me një ajsberg, në atë katastrofë një çift i dashuruar qëndruan së bashku; por fatkeqësisht ata u ndanë nga vdekja. Filmi fillon me një të rritur Rose duke treguar historinë e saj të paharrueshme të dashurisë. per te pare videon e saj se sa se.ksi dukej shtip nerek.kklllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *