Harroi se ishte ne nje emision live dhe e beri kete!!!

Për ata që mendojnë se puna në televizion është e lehtë, ata janë krejtësisht të gabuar, njerëzit që punojnë para kamerave janë në gjendje të kalojnë kohë të vështira dhe situata të papritura në çdo kohë.
kur ndodhin gjëra të paplanifikuara para kamerave, imazhet priren të viralizohen me shpejtësi të madhe duke e transformuar atë ne menyre te cuditshme, në qoftë se ju doni të shihni disa prej këtyre situatave të qëndrojnë atëherë në videon e sotme unë do t’ju tregoj disa. per te pare videon e plote shtip nerek.kklllam dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *