24 Fotografi që tregojnë se cka që mund të shkaktojë nxehtësia

Kur eshte vera duket se nxehtësia merr kontrollin dhe është përgjegjëse për gjithçka. Ka shumë gjera që nuk mund ti përballojnë temperaturat e larta dhe të dorëzohen për ngrohjen edhe shkrirjen, semaforët, asfaltet, sinjalet e trafikut dhe madje gardhet nuk mund të përballojnë ngrohjen intensive dhe të përfundojnë duke u përkulur para saj. Për shumë, vera është sezoni më e mirë e vitit. Është koha kur njerezit zakonisht shkojnë me pushime, udhëtojnë në plazh. Per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam dhe video hapet automatikisht pas 5sekondave

Ju mund të bëni shumë aktivitete në natyrë dhe dielli mund të jetë madje edhe i këndshëm në disa vende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *