18 personat që do të fitonin një çmim për prishjen e fotografive më të mira

Te gjithve na ka ndodhur qe ne momentin kur dikush eshte duke na bere foto dikush i panjohur, rastesisht edhe pse pa dashje na e prish foton. Sot do t’ju tregojmë disa njerëz që do të fitojnë një çmim për prishjen e fotografive më të mira në vende të ndryshme dhe në momente të ndryshme të veçanta. Momente si këto i shohim kudo. Shumica e njerëzve ecin rrugëve të hutuar dhe as qe e imagjinojn se se do të futen ne fotogrfaine edikujt tjeter. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *