Xhavit Haliti: “Shteti i Kosovës bën gjithëçka për popullin, por populli nuk i’a din”

Deputeti i PDK-së, Xhavit Haliti ka folur rreth shtetit të Kosovës, gjithashtu dhe për popullin kosovarë, që sot ka bërë këtë deklaratë të çuditshme që askush se priste. Në një deklaratë të sotit Haliti ka folur për shumë çështje të Kosovës, taksës, liberalizimit por në fund foli dhe për popullin e Kosovës që thotë që janë mosmirnjohës ndaj shtetit të tyre. Populli nuk i’a din shtetit dhe njerëzve që e udhëheqin Kosovën, ata bëjnë gjithëçka në të mirën e popullit, por populli i’a kthen shpindën shtetit nuk i’a din, është shprehur Haliti. Per te pare videon shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *