Pjesëtari i FSK-së, Sellma-s: Shikoji masakrat, pastaj komentoji vajzës së Arkanit!

Këngëtari, njëherësh pjesëtar i Forcës dhe Sigurisë së Kosovës, Asim Gashi e ka quajtur të ulët komplimentin që grimerja e njohur kosovare, Sellma Kasumoviç ia ka bërë vajzës së kriminelit serb, Zhelko Razhnatoviq. Përmes një postimi në “Facebook”, Gashi ka shkruar se Sellma do të ishte mirë t’i shihte masakrat që Arkani ia kishte bërë shqiptarëve e pastaj ta lavdëronte. “Ju Zonja apo Zonjusha Sellma, s’të ka ra mi pa masakrat qe i ka bër Baba e kësaj qikes ne Kosove siç me ka ra me pa mua, Per te pare videon shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *