Shesheli: Serbia këtë muaj do ta pushton tërë Kosovën

Lideri i radikalëve serbë Vojislav Sheshel vlerëson se shqiptarët nuk do ta sulmojnë veriun e Kosovës derisa serbët të kenë udhëheqës të mençur atje. Siç përcjell agjencia serbe e lajmeve tanjug, ai duke komentuar shkrimet e disa medieve se Ambasada amerikane e ka njoftuar Departamentin e Shteti se Serb a është përforcuar dhe se ajo, në rast të sulmit në veri të Kosovës do të reagojë, ai ka theksuar se vendosmëria për reagim në këtë rast është si tek udhëheqja e shteti ashtu edhe tek ajo e Armatës si dhe te vetë populli. Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *