LAJMI I FUNDIT: Amerikanet kërkojnë qe Atifete Jahjaga te jetë kryeministre e vendi, Ramushi te …

Një lajm është duke qarkulluar neper media ku besohet se ambasadori Amerikan dhe njërzit e Trumpit kanë kërkuar qe kryeministre e vendit te jetë Atifete Jahjaga pasi sipas tyre është e vetmja qe mund ti dëgjoj ata. “Mendohet se ambasadori ka kërkuar qe Jahjaga te jetë kryeministre e vendi, kjo nuk i ka pëlqyer as Ramushit e as Thaçit” “Nuk dihet ende se çfarë do te ndodh, por e dimë sigurt se taksa do te largohet, shtipni hapesiren mep.oshtë për videon”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *