Tradhton burrin/ E martuara përfundon ttra.gjikisht. Pamjet e rënda tregojnë një grua të va.rur nga këmbët(Video)

energjisë elektrike, pasi kërceu nga një dritare. Gruaja e veshur vetëm me mbathjet e saj, besohet të jetë hedhur gabimisht, pasi gruaja e të dashurit u kthye më herët se ç’duhet në shtëpi.Video mendohet të jetë filmuar në Kinë dhe tregon një turmë njerëzish që filmojnë skenën e çuditshmee. Gruaja në telat e korrentit besohet të ketë vdekk.ur për shkak të kontaktit me energjinë.Më pas, një shkallë vendoset në mur në përpjekje për ta sjellë poshtë gruan. Per te pare videon shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *