19 vjeçari Onur Sadiku është njëri nga viktimat e aksi.dentit

Onur Sadiku është 19 vjeçari që ka ndërrur jetë mbrëmë në aksidentin me autobusin e kompanisë Durmo Turs që udhëtonte nga Shkupi për në Tetovë.

Për momentin dihet se Onur Sadiku Dhe Rametulla Abdurahimi janë viktimat të cilët i kanë identifikuar të afërmit e tyre.

Ngushllime Familjes Sadiku dhe Abdurahmi.

Të allahut jemi tek ai do të kthehemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *