Profesoresha Venkovska kënaqet me viktimаt në аksidentin e sotshëm, ja çfarë shkruan!!

Profesoresha Venkovska kënaqet me viktimаt në аksidentin e sotshëm, ja çfarë shkruan!!
Profesoresha Biljana Venkovska gjatë një postimi në FB është tallur me viktimаt e аksidentit të sotshëm duke shkruar: “Çfarë tragjedie dhe ironie Karpallak” Profesoresha në këtë postim ka dashur që t’i barazojë viktimаt e sotshme me ata të luftës të 2001 që gjatë përleshjeve të аrmatоsur kishin humbur jetën disa maqedon në Karpallak Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *