1 Përleshje masive mes nxënësve në Ferizaj: Përfshihen dy shkolla, për një femer dy shkolla me te rinjë bëhen cop cop – .

Përleshje masive mes nxënësve në Ferizaj: Përfshihen dy shkolla, për një femer dy shkolla me te rinjë bëhen cop cop

Përleshje masive mes nxënësve në Ferizaj: Përfshihen dy shkolla, për një femer dy shkolla me te rinjë bëhen cop cop Një përleshje masive ka ndodhur mes nxënësve të dy shkollave në Ferizaj, shkruan Gazeta Express. Në profile të ndryshme në Facebook, është publikuar videoja ku dhjetëra nxënës janë përfshirë në përleshje. Nxënësit janë të Gjimnazit “Dr. Sharban Hashani” dhe të Shkollës së Mjekësisë, “Elena Gjika”. Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *