Milaim Zeka shokon: Ja kush dha para për ta hequr nga politika Rugovën

Milaim Zeka në një postim në rrjetin social Facebook ka reaguar pas një interviste të, Ku ky i fundit flet për raportet mes Ibrahim Rugovës dhe politikanve te tanishem “Rugova kurr nuk i ka dashte, kurr nuk i ka çmu, kurr nuk i ka vleresu, kurr emrin permende nuk ua ka, as kur ka dale ne Itali, dhe Gjermani. Shpejte kam me transmetu nje interviste me Rugoven, gjate bombardimeve, ne Bon te Gjermanise, 26 minuta. Msa a e permend Millosheviçin, aqe keta)per te pare cideon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *