Mendja e prishtë apo? Nuk është ajo çfarë jeni duke menduar, shikojeni.

Mendja e prishtë apo? Nuk është ajo çfarë jeni duke menduar, shikojeni.
Fotografia, një imazh i një momenti të bukur, ku nganjëherë gjërat më interesante ndodhin në prapavijë.
Dhe pikërisht këto gjëra që ndodhin mbrapa e bëjnë foton edhe më me kuptim e qesharake, njofton Klan Kosova. Më poshtë kemi përzgjedhur disa nga fotot më qesharake duke shtipur nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *