Binjaket e dashuruara me të njëjtin burrë bëjnë deklaratën shokuese, zbuloni ç’po ndodh me s***in

MAto kanë zbuluar se kanë marrëdhënie s.e.ksuale me të njëjtin burrë dhe gjithmonë janë bashkë me të, ndërsa i dashuri i tyre, Ben Byrne, bën d.ashuri me një nga të dyja.
Vajzat u shfaqën në episodin e fundit të programit televiziv australian Hughesy, “Ne kemi një problem”, në të cilën treguan për marrëdhëniet e tyre me të njëjtin njeri që nga viti 2012. “Ne të gjithë jetojmë së bashku në të njëjtën shtëpi. Ne flemë në një shtrat mbretëror, madje edhe më të madh se një shtrat mbretëror “. “Nuk ka xhelozi mes nesh”, tha Lucy. Per te pare videon shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *