Befasojnë nga drejtoria për rastin e vajzës,Fajin e ka nëna e vajzës

Ngjarja e rëndë e para disa ditëve qe ndodhi u përd’hunua nga mesusi, është bërë tema e ditëve për shumë media online dhe vizive. dhe ne te gjith vendin dhe medijat. Në emisionin e “Dritare” ka qenë e ftuar edhe drejtoresha e s e cila për rastin e rëndë ka fajësuar nënën e vajzes. ajo u duft te diskutoj me vajzet te jet e hapur qe ajo ti tregoj per qdo problem qe ka. Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *