Vajza e Policit befason me këtë deklaratë, Ajo k…” ju ka kajt me babin tim se osht frajer… (Video)

Vajza e Vesel Veselit ka folur rreth rastit së vajzës së Drenasit që përfshiu edhe babain e saj, Vesel Veselin. Ky i fundit u lajmërua këto ditë që kishte dal me një vajzë 16 vjeçare nga Drenasi. Dhe rasti u lajmërua gjithçka! Por vajza e Vesel Veselit thotë që babi im nuk ka faj, ajo vet ka dasht të dal me babin tim per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *