Në Kosovë po shiten pika që hidhen në pijet e femrave për t’i nxehur për se.ks (Video)

Produkte nga më të ndryshme vazhdojnë të shiten publikisht në rrjetet sociale në Kosovë. Së fundmi produktet për rritjen e ep.shit sek.suale po shihet si biznes fitim prurës.
E gjithë kjo po bëhet në rrjetet sociale Faceeebok dhe Instaaagram, dy rrjetet ndër më të përdorura në Kosovë. Në një grup në Faceeebook, një person me emrin Shpat Gashi paraqet produktet e tij për t’i shitur per me shume shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *