Jetoj në Zvicërr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat, jam 25 vjeçare (Video)

Jetoj në Zvicërr, dua të rahatoj ndonjë djal nga Kosova t’ia bëj letrat,jam 25 vjeçare
Jam një vajzë 25 vjeëare jetoj në Zvicërr saktësisht në Bern. Jam qe 15 vite ketu dhe nje dite mendova qe te fejohem sepse edhe mua me erdhi dita qe te jetoj jeten me nje djale. Dua te gjej nje djale nga Kosova dhe ti ndihmoj qe te dal jasht nga kriza sepse aty ne Kosove nuk ka asgje per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *