Çmendett Fjolla Morina: Nuk e dua burrin Shqiptar, sepse janë te dobët në shtrat, nuk dinë ta…. (Video)

Këngëtarja Fjolla Morina në një interviistë të sajën ka guuxuar të shprehet se meshkujt shqiptarë nuk janë të mir në shtrat. Por, mos u trembnii! Nuk i ka kontrolluar të gjithë. Fjolla Morina me deklaratën se meshkujt shqiptarë nuk janë të mirë në shtrat, është tjetër gjë. “Meshkujt Shqiptar janë shumë të kompleksuar dhe në përgjithësi, nuk dinë të bëjnë… Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *