Baton Haxhiu: Unë jam koka më e ndritur dhe më përparimtare shqiptare , ska më të menqur se…. (Video)

Ndonëse gjitnjë ka ekzistuar konsensus mes shqiptarëve të të gjitha trojeve se Baton Haxhiu e do shumë veten dhe është më i kënaqur sesa mund të paramendohet me veten, megjithatë është menduar se gazetari gjithkund-dëpërtues ia di një kufi edhe pritjeve të tij për vetveten per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *