Ai lindi pa 80% të trurit të tij dhe të gjithë mendonin se do të vdiste. Shihni se si duket 4 vite më vonë

“Aborti është më mirë, fëmija nuk mund të jetojë” ishin fjalët që mjekët i thanë Brandon dhe Britanny Buell, në javën e 23 të shtatzënisë, si mundet një nënë të thotë lamtumirë fëmijës së saj pasi qe ajo e kishte bartur gati 6 muaj ? ata kishin menduar nje te ardhme me femijen e tyre ne krah, dhe cdo muaj qe kalonte dashuria ndaj femijesh shtohej. Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *