LAJMI I FUNDIT: Arbeni tregon tmerrin “ U martova për letra ne Gjermani por me doli mashkull, me tha ti prishi letrat nëse s’bëjm..

Kjo është historia e pazakontë e një çifti jetëshkurtër nga Gostivar, që nuk kishin një fillim të lumtur martesor. Por duke përfunduar edhe më keq. M.S, 24 vjeç nga Gostivari, ishte martuar me një person ne përmjet internetit por kur shkoj atje e kuptoje qe ai nuk ishte femër por mashkull “Biseduam shumë kohë ne internet, ishte këtu vetëm një here dhe kishte flokë e gjata dhe kishte bere makeup, dhe nuk e dalloja, pas disa muajsh shkova ne Gjermani se me kishte rregulluar letrat” Per te pare videon e plote shtip nerek.kllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *