LAJMI I FUNDIT: Kjo po pritet të ndodh me mjekun i përfshirë në rastin e Drenasit

Pos që nuk kishte licencë dhe kushte për abortim, gjinekologu, s’kishte marrë me shkrim pajtimin e 18 vjeçares për t’ia hequr fëmijën. Për këtë arsye, Prokuroria po e ndjek gjinekologun, i cili u përfshi në skandalin e vajzës nga Drenasi. Ndaj tij, gjykata ka caktuar masën e arrestit shtëpiak. Më 15 janar të vitit të kaluar, A. G nga Drenasi kishte marrë rrugë për në ordinancën private Per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

18 vjeçarja i ishte drejtuar ordinancës së për të ndërprerë shtatzëninë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *