Dorzohet Kosova Hiqet Taksa ndaj Serbise??

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj ka thënë se taksa ndaj Serbisë, nuk duhet të lëndojë raportet tona me ShBA dhe BE. Hoxhaj, në emisionin “Debat Plus” me Ermal Pandurin në RTV Dukagjini, ka thënë se taksa definitivisht ka lënduar Serbinë “Në kohën kur është vendosur taksa, vendimi ka qenë i drejtë, i duhur dhe definitivisht taksa ka lënduar Serbinë. Sot e pashë një raport nga doganat e Kosovës, dhe dëmi ndaj Serbisë ishte diku 80 milion euro”. Zëvendëskryeministri i Kosovës ka thënë se motivet kur është vendosur taksa kanë qenë të politikës së jashtme. Per te pare videon e plote shtip nerke.kklam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *