Kjo është femra me këmbët më të forta në botë

Ajo postoi një fotografi, ku e krahasoi veten me Chun Li nga “Street Fighter”, dhe fansat e saj u mahnitën. Encinosa tregoi se ka këmbë të fuqishme si të Chun Li. Fotografia e saj origjinale u pëlqye 15,000 herë në Instagram.Ajo postoi një fotografi, ku e krahasoi veten me Chun Li nga “Street Fighter”, dhe fansat e saj u mahnitën. Encinosa tregoi se ka këmbë të fuqishme si të Chun Li. Fotografia e saj origjinale u pëlqye 15,000 herë në Instagram. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *