Ia prekë të pasmet në tren, shikoni çfarë i bën studentja

Ky është momenti kur një studente e re kolumbiane konfrontohet me një biznesmen, të cilin e akuzon se ia kishte prekur të pasmet derisa ishin në tren. Në video shfaqet Annie e cila i vihet pas sulmuesit në stacionin e metrosë në Sydney, që ishte i mbushur me pasagjerë. “Isha në tren dhe ai më preku të pasmet. Në fillim mendova se dikush më preku me çantë, por u habita kur pashë dorën e tij. Ai u largua dhe askush nuk më ndihmoi”, ka deklaruar Annie që nuk mund të ndalte lotët. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *