72 vjeçarja u martua me 19 vjeçarin dhe nuk u bën se çfarë thonë të tjerët (Video)

72 vjeçarja u martua me 19 vjeçarin dhe nuk u bën se çfarë thonë të tjerët (Video)
Kur dashuria me të vërtetë nuk njeh moshë Një histori e veçantë dashurie u zbulua në Instagram, një gjyshe 72-vjeçare me emrin Alameda Errell dhe “bashkëshorti i saj”, Gary Hardëick, 19 vjeç, nuk kanë frikë të mburren për romancën e tyre “të nxehtë” që prej dy vjetësh per te pare videon eplote shtip nerek.kkllam dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *