Nëna lind fëmijën në korridorin e spitalit, i thërret të shoqit: Kape foshnjen! (Video)

Një grua lindi fëmijën e saj në korridorin e spitalit ndërkohë që i thoshte burrit të saj “kape foshnjen”.E.I nga Shkodren, lindin djalin e saj të vetëm në një formë vërtet dramatike korrikun e kaluar pasi kishte lindur pesë vajza më përpara. Lindja e çuditshme e foshnjes në Spitalin e Shkodres :Ja dhe video e plote mund ta shikosh nerek.kkllammenn me poshtee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *