Shqiptarë, ja si mund të merrni letrat zviceriane

Shqiptarë, ja si mund të merrni letrat zviceriane
Janë të shumtë shqiptarë që jetojnë në Zvicër dhe disponojnë pasaportën zvicerane, por ka dhe shumë të tjerë që presin të bëjnë një gjë të tillë. Lidhur me këtë ‘ëndërr’ shteti zviceran ka zbuluar procedurat se si mund të përfitosh nënshtetësinë helvete per te pare videon e plote shtip nerek.kkllamm dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *