Vozisin pa rroba, këto bukuroshe bllokuan trafikun e qytetit! Shiko pamjet skandaloze

Kjo video u bë në një qytet në Gjermani, ku u morën dy vajza dhe i zhveshën për të parë reagimin e njerëzve në trafik.Dhe ashtu siç pritej reagimet ishin të pafundme, më të zëshmit ishin meshkujt të cilët nuk hezituan të bëjnë edhe foto.
per me teper shikoni videon ne vazhdim… duke shtipur nerek.kkllam dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *