Vajza nga Shkodra: Kur prisja të më hidhej sipër, i dashuri “la nam”

Një vajzë e re ka rrëfyer jetën në çift që ka me partnerin e saj 3 vite më të vogël. Ajo ka ankesa lidhur me intimitetin mes tyre. “Ç’kemi faqja? Si jeni të gjithë? Anonim ju lutem!
Jam një 28-vjeçare dhe tema sonte qenka interesante se dhe unë po has të tilla probleme në çift.
Kam më shumë se 2 vjet e lidhur me një djalë që është 3 vite më i vogël se unë.
Ne jemi nga Shkodra, por jetojmë në Itali.
I dashuri është një djalë i shkëlqyer, më plotëson në çdo drejtim, ama në krevat është shumë i rezervuar.:per te pare videon shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *