SHOKUESE: Shikoeni si nusja kërcen nga dritarja në ditën e dasmës, arsyeja do të ju shokoj…(VIDEO)

SHOKUESE: Shikoeni si nusja kërcen nga dritarja në ditën e dasmës, arsyeja do të ju shokoj…Ky po që është një rast shokues që nuk kemi parë ndonjëher. Ku një vajzë në ditën e dasmës së saj, kërcen nga dritarja, ku u shokuan gjithë të ftuarit, ja dhe momenti kur ajo kërcen nga dritarja, shtip poshte nerek.kkllam dhe ju hapet video e plote, nëse je i dobët mos e shiko:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *