Prindërit e braktisën 36 orë pasi kishte lindur, por shikoni se si u kthye ai 22 vite më vonë!

Prinderit e braktisen 36 ore pasi kishte lindur, por shikoni se si u kthye ai 22 vite me vone. Kur Jono Lancaster kishte vetem 36 ore qe kishte ardhur ne jete,prinderit e tij e braktisen ate. Foshnja lindi me nje crregullim te ralle gjentik i quajtur sindromi Tricer Collins,i cili prek formimin e eshtrave te fytyres. Nena biologjike e Jono u tmerrua kur pa djalin e saj,keshtu qe gruaja menjeher deklaroi se nuk mund ta merrte femijen dhe ta rriste,shiko se si duket tani ai,ja nje video e tij per me shume shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *