Papritur va.rri i djalit filloi të gjelbërohej, prindërit u mrekulluan kur zbuluan arsyen.. ja pse!

Në maj të vitit 2014 gruaja e dashur e Jake Reyssing vdiq në moshën 65 vjeçare. Në vitin e tij të 86 Jake çdo mëngjes shkon në kishë dhe pastaj pi kafe me një nga 9 fëmijët e tij, kthehet në shtëpi dhe kujdeset për kopshtin e tij nga i cili i çon trëndafila gruas së tij të ndjerë në varreza dhe ujit barin përreth. Në verën e vitit 2015 në Teksas ka pasur një thatësirë të madhe dhe kështu edhe bari pranë varrit të Liz, gruas së Jake, kishte filluar të thahej kështu që ai filloi me shumë mundim ta ujiste nga pak çdo ditë per te pare videon shtip nerek.kklam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *