Histori nga jeta / Dy cunat nga Tropoja kur e kisha burrin ne Itali me silleshin verdalle…

Nje dite kisha probleme me internetin dhe theras tekniket. Vin dy cuna te shpia. Pc e mbaj ne dhomen time dhe ate dit isha vetem.une nga vapa kisha veshur nje mini fund dhe nje kanatjere pa sytjena.
Nje mom ja bejn me sy nj tj dhe njeri del te shikoj jasht difektin tjetri me kerkon ndihm ti afrohem afer pc. Kur ne mom un aty ndjej njeren dor qe po me prekte nga mbrapa.. Nuk leviza pas pak ndjej gishtin brenda . PER TE pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *