Gruaja që lindi teteneq në 2009 tregon në Instagram se si fëmijët e saj duken sot

NNadya Suleman, nëna e tetneqeve, rasti i të cilëve kaloi nëpër botë në vitin 2009, u rishfaq në llogarinë e saj, ne Instagram për t’u treguar pranë fëmijëve të tij: Noeja, Malija, Isaia, Narija, Jeremia, Josia, Jonai dhe Makai. Amerikanja u be efamshme në Shtetet e Bashkuara me amësinë e saj, kur ajo ishte 34 vjeçe. Rasti i tij krijoi disa polemika, sepse para se ajo te bente invitro per tetneqet ajo vec me kishte edhe 6 femije te tjere. Ajo donte te kishte edhe dy me teper, por kurr nuk e mendoi se do ti lindte edhe 8 femije. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *