“Gruaja Gjarper” zbuloi se si dukej para 52 operacioneve

Amber Luke është një grua 23 vjeçare nga Australia e Jugut, pavarësisht se eshte shume e re, ajo shkakton habi në të gjithë botën, sepse ka se 52 ndërhyrje trupore; për këtë arsye ata e quajnë atë “gruaja gjarpër ose dragua”. Në Instagram, ajo vendosi të tregojë të kaluarën e saj dhe pamja e saj fizike i ka habitur të gjithë. Fiksimi i saj me tatuazhe dhe ndërhyrje kirurgjikale filloi në moshën 16 vjeçare dhe nuk ka ndalur që nga ajo kohë. Deri tani, ajo ka bere shtatë vjet modifikime që përfshijnë prerjen e gjuhës së saj në dy që të duket si një gjarpër. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Duke zgjeruar bulën e veshëve me implantet silikoni dhe duke i bere tatoo syzt e saj blu, duke f

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *