E tepron Kallashi ,ja me cilin Politikan nga Kosova do e kisha bë çdo natë! (Video)

Valltarja kosovare bombastike Kallashi befason me nje deklarate interesante.Kallashi si valltare shum e njohur dhe me format e saja bombastike , gjithehere ka joshur publikun.Gjithashtu publikut u ka interesuar se me cilin person ajo eshte ne lidhje apo me cilin pallohet.Ajo nuk hezitoi ne nje interviste per te dhene pergjigjen e shumepritur , pasi qe kohes se fundit kishin qarkulluar llafe per te.Per te pare videon e plote shtip nerke.kkllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *