E di se pasi t’i lexosh do të na falënderosh. Numri 7 në intimitet është i domosdoshëm

Jeni të lirë t’i ndiqni ose jo këto këshilla. Por e di se pasi t’i lexosh do të na falënderosh. Ka të bëjë që ju nuk duhet të shiteni, nuk duhet të pranoni compromise dhe të mos pranoni më pak se çka ju jepni. Bëhet fjalë për gra që e dinë se çfarë meritojnë, më të mirën… Kjo është arsyeja pse ju nuk duhet të pranoni asnjë mashkull që ju trajton keq… më mirë vetëm se e keqshoqëruar apo jo? Pra, gratë, më mirë të qëndrojnë vetëm nëse mashkull nuk i ka këto 13 cilësi: per te pare videon e plote shtip nerek.kkllamm dhe video hapet automatikisht pas pak

Qëndroni vetëm derisa ta takoni burrin që të mban për dore, përqafon dhe puth në publik. Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që ju çon në shtëpinë e prindërve të tij, sepse ai dëshiron t’jua prezantojë.Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që është marrëzisht i dashuruar me ty. Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që e vendos dorën e tij në pjesën e poshtme të shpinës tënde dhe i bën të gjithë xheloz për pasionin që është midis jush.

Qëndroni vetëm derisa të takoni njeriun që është i gatshëm të luftojë për dashurinë tuaj. Qëndroni vetëm derisa të takoni burrin që lë gjithçka dhe vjen tek ty kur e thërrisni, sepse ai nuk dëshiron tjetër veçse të jetë me ju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *