Burri i saj e braktisi atë se ishte e ‘plote’. Pastaj, duke parë ndryshimin e saj, ai u dashurua perseri ne te

Gruaja me të cilën do të flasim sot është një shembull i qartë i përmirësimit personal. Ajo kishte një martesë në të cilën ajo ishte “e lumtur” por pas viteve gjërat ndryshuan dhe burri i saj e braktisi atë se kishte disa kilogram shtesë. Angela Crickmore, 38, ka kapur vëmendjen e miliona njerezve në rrjetet sociale. Ajo aktualisht punon si trajner personal, por në të kaluarën e saj si grua ajo ishte një shtëpiake e shkëlqyer. per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *