Ai mendoi se ai pa një kafshë të mbuluar me qime, duke fjetur dhe erdhi ta zgjojë. Ato nuk ishin qime, por këmbët e …..

Duket se njerëzit thjesht nuk mësuan nga shprehja “kurioziteti vrau mace” më kujton ato momente në kinema kur protagonisti i afrohet diçka që ka shumë gjasa të shkaktojë dëme dhe ne të gjithë thërrasim ‘mos e bëj’ dhe ata këmbëngulin. E pra, me një rezultat shumë më pak tragjik, por me një histori kaq të çuditshme, një grup të rinjsh ishin në pellgun e Cuchujaqui (Meksikë), duke eksploruar dhe duke ecur pak, kur papritmas panë diçka që dukej si një kafshë gjumi: Per te pare videon e plote shtip nerke.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *