Ai është mbret në Afrikë, por punon si një “punëtor” në Kanada dhe kështu mbledh para për popullin e tij

Ndonjëherë gjërat nuk janë të drejta për shumicen e njerezve. Do te ishte mire që edhe ata qe na përfaqësojnë dhe kanë fuqinë, të punojnë shumë ashtu siç bëjnë njerëzit e zakonshem ditë e natë.
Ky njeri, i cili është vërtet mbret, por që nuk ka rendesi per at sepse ai e vendos popullin e tij para se gjithash.
Është rasti i “Eric Manu”, ai jeton në Langley, British Columbia, Kanada, por ai është mbret në një fshat në Gana. Per te apre videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *