15 vjet më parë, trineqet u lindën të mbërthyer, në ditët e sotme ata duken të bukura

Në shumë raste, ky lloj situate mund të ndodhë, sidomos në rastet e shtatzënive të shumëfishta, pasi ato sjellin me vete sfida të mëdha, nëse nuk trajtohen në mënyrë përkatëse. Lindja e siamezit është një nga kushtet më të rrezikshme të njohura në gjinekologji-obstetrikë dhe mund të jetë edhe më e komplikuar në varësi të numrit të organeve të ndara mes foshnjave. Per te pare videon e plot eshtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *