Pemë të bukur që do ta cmendin imagjinatën tuaj

Në botën e pemëve ato riprodhohen shumicën e kohës me fara, por disa lloje mund të përhapen aseksualisht ose vegjetativisht, me anë të prerjeve, shtresimit ose kultivimin e së indeve në laborator. Megjithatë, prerja e pamatur e pyjeve nga njerëzit shkakton që pemët të marrin masa drastike për t’u përpjekur të riprodhohen dhe ata kërkojnë mënyrën për t’u bashkuar për të riprodhuar pemët.Deri më tani askush nuk e di për një rast të suksesshëm, por megjithatë ata po përpiqen. Këtu janë listat e 11 pemëve që u përpoqën të riprodhonin në një mënyrë të veçantë: Per te pare videon e plote shtip nerke.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *