Me ne fund, Blero Godet Teuten: Unë Shpenzoja Për Trajnerin Personal Te Fituesit, Ndërsa Ti Bërë Edhe Fëmije Me Ta

Sigurisht qe ju kujtohet Blero dhe Teuta Krasniqi, te cilet për një kohë te gjate ishin qifti me i bukur ne estradën e Kosovës, ata madje kanë edhe një vajze e cila quhet Tara.Pas shumë kohesh, Blero rrëfen historinë plote se si ka ndodhur rasti qe ata i dhëne fund martesës. Per te pare videon e plote shtip nerk.kllam dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *