1 Truku që po e përdorin femrat për të fituar vithe super të mëdha – .

Truku që po e përdorin femrat për të fituar vithe super të mëdha

Së fundmi, në rrjetin social “Instagram”, janë vërejtur disa nga damat me vithet më të mëdha duke e bërë një ushtrim të ngjashëm, i cili ndoshta nuk është më i mirë sesa ushtrimet squat por padyshim se duket i mirë nëpër video: Është mënyrë e veçantë për ta përdorur pajisjen “rrëmbyese” – makinën e fituesit ku uleni dhe duhet t’i lëvizni këmbët anash për t’i përfshirë në këtë ushtrim ijët, vithet, etj. Per te pare videon e plote shtip nerek.kkllam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *