I njohur si ‘kukulla e Afrikës’, kjo vajzë tejkalon të gjitha skemat e njohura të bukurisë

A mundet që kjo vajzë e vogël nigeriane prej vetëm pesë vjetësh të jetë modeli tjetër më i famshëm në botë? Për shkak të bukurisë së saj ekzotike, kjo vajzë e vogël, e quajtur Jare, është quajtur “The African Doll” dhe ka shkaktuar një ndjesi pasi fotografja e dasmës Mofe Bamuyigua botoi një seri imazhi të habitshëm të vajzës në faqen e saj, si pjesë e saj projekti më i fundit. shifni fotot e kesaj vajze bukuroshe, duke shtipur nerek.kkllamm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *